Skip to content

Bms Ailesi 50.yıl Yemeğinde Bir Araya Geldi

Bms Ailesi 50.yıl Yemeğinde Bir Araya Geldi

1968 yılında kurucumuz merhum Hasan Zontur’un Sabah Demir Çelik Ltd. Şti. unvanı ile Karabük’te ticaret hayatına başlamasından bugüne tam 50 yıl geçti ve 2018 yılında BMS Grup olarak yarım asırlık bir kuruluş olmanın gururu içindeyiz. Bu vesileyle 50.yılımızı kutlamak ve bu günlere gelmemizde katkıda bulunan BMS Grup ailesinin değerli çalışanlarına teşekkür etmek amacıyla hepimizin bir araya geldiği bir gece gerçekleştirdik.

Yönetim kurulu başkanımız Sn. Ahmet Rauf Mollaoğlu’nun teşekkür ve hoş geldiniz konuşması ile başlayan gecede, BMS Grup ailesinde 10 ve üzeri yıldır çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür plaketleri BMS Grup yönetim kurulu üyeleri Sn. Mustafa Zontur, Sn. Ali Zontur ve Boğaç Profil yönetim kurulu üyeleri Sn. Ramazan Kılıç ve Sn. Nusret Torun tarafından takdim edildi.

Gücümüzün ve bugünlere gelişimizin bu birlik ve beraberlikten kaynaklandığını tekrar gözler önüne seren bu önemli gecede hep beraber olmak bizleri çok mutlu etti. 50. yılımız grubumuz adına hayırlı uğurlu olsun, nice yıllara ve başarılara hep birlikte ulaşmak dileğiyle…

Diğer Haberler